Džordžs Klūnijs aizmirst par jauno sievu un flirtē ar citu (30)

Sejas.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Aktieris Džordžs Klūnijs ir precēts vīrs, bet nespēj likt pie malas savus vecpuiša izgājienus un flirtē ar citām sievietēm. Klūnijs ar flirtu tā aizrāvies, ka sievas dzimšanas dienā laiku pavadījis kopā ar aktrisi Skārletu Johansoni, vēsta ārvalstu bulvārprese.

Izrādās, aktiera Džordža Klūnija un viņa sievas Amalas Klūnijas laulībā krīze iestājusies tāpēc, ka aktieris 3.februārī ignorējis sievas dzimšanas dienu un pavadījis dienu kopā ar aktrisi Skārletu Johansoni.

Aktieris ne tikai filmēšanās laikā uzturējies aktrises tuvumā, bet arī pēc filmēšanās devies vakariņās ar aktrisi, aizmirstot sievas lielos svētkus.

Amala ignorējusi Klūniju vairākas dienas un pēc pamatīga strīda pateikusi: ja kas tāds atkārtosies, viņa aktieri pametīs.

Klūnijam bija iespēja visu labot, sarīkojot romantisku vakaru, bet, dzirdot sievas vēlmi doties uz restorānu, aktieris uzaicināja līdzi vēl pāris draugus.

Komentāri (30)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu