MTV kino balvu nominācijās dominē «Galaktikas sargi» un «Vaina ir zvaigznēs» (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

MTV kino balvu nominācijās dominē supervaroņu filma «Guardians of the Galaxy» («Galaktikas sargi»), jauniešu drāma «The Fault in Our Stars» («Vaina ir zvaigznēs») un komēdija «Neighbors» («Kaimiņi»), kas katra ieguvusi pa septiņām nominācijām.

«Guardians of the Galaxy» ir starp 2014.gada visvairāk pelnošajām filmām. Galvenās lomas tēlotājs izvirzīts balvām kā labākais aktieris, kā arī par labāko muzikālo un komisko sniegumu.

Savukārt filma «The Fault in Our Stars» par divu ar vēzi slimu jauniešu iemīlēšanos nominēta MTV kino balvai par labāko ekrāna pāri un labāko skūpstu.

Tikmēr «Neighbors» nominēta par labāko aktieru saspēli, labāko cīņas ainu un muzikālo momentu.

Kategorijā «Gada filma» nominētas filmas «Boyhood» («Puikas gadi»), «Whiplash» («Atsitiens»), «American Sniper» («Amerikāņu snaiperis»), «Selma», «The Fault in Our Stars», «Guardians of the Galaxy», «The Hunger Games: Mockingjay -Part 1» («Bada spēles: Zobgaļsīlis. 1.daļa») un «Gone Girl» («Neatrodamā»).

«Oskara» ceremonijā uzvarējusī filma «Birdman» («Putncilvēks») nebija izvirzīta galvenajai balvai, taču Emma Stouna pretendē uz labākās atrises titulu, kamēr aktieri Edvards Nortons un Maikls Kītons nominēti kategorijā «Labākā cīņa».

MTV kino balvu ceremonija slavena ar neparastām un nenopietnām balvu kategorijām, piemēram, par labāko skūpstu, labāko baiļu attēlojumu un pievilcīgāko vīrieti bez krekla.

Uzvarētāji tiek izvēlēti skatītāju balsojumā. Viņi saņem apbalvojumus popkorna turzas formā.

Ceremoniju, kas norisināsies 12.aprīlī, vadīs komiķe Eimija Šūmere.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu