Ušakovs vēršas pie «99,86% Rīgas iedzīvotāju» (560)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Rīgas mērs Nils Ušakovs sociālās saziņas vietnē «Facebook» pateicies tiem Rīgas iedzīvotājiem, kuri neapmeklēja 16.marta pasākumus pie Brīvības pieminekļa.

«16.marta pasākumos pie Brīvības pieminekļa šodien piedalījās aptuveni 1000 cilvēku. Tie ir aptuveni 0,14% no Rīgas iedzīvotājiem. Liels paldies 99,86% Rīgas iedzīvotāju!» raksta Ušakovs.

Jau ziņots, ka šogad 16.marta pasākumi Rīgā, pie Brīvības pieminekļa, pulcēja vairākus simtus iedzīvotāju un aizritēja bez īpašiem starpgadījumiem.

Norisei pie Brīvības pieminekļa tika pieteikti kopumā četri pasākumi, kas saistīti gan ar leģionāru piemiņu, gan nosodījuma paušanu nacismam. Kopumā tie pulcēja vismaz 1500 cilvēku.

Valsts policijā aģentūrai LETA norādīja, ka kopumā šie pasākumi aizritējuši mierīgi, un policija sākusi vien divas administratīvās lietvedības. Viena sākta par gadījumu, kad kāda kundze mēģinājusi traucēt leģionāru piemiņas gājienu, savukārt otrā gadījumā bez saskaņojuma ar policiju gaisā virs Brīvības pieminekļa laukuma tika lidināts bezpilota lidaparāts ar kameru. Policija noskaidrojusi, ka lidaparātu izmantojuši žurnālisti.

Komentāri (560)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu