«TV zvaigzne» Neimanis piesaka sevi kā režisoru (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Televīzijas šova «TV Zvaigzne» uzvarētājs Dzintars Neimanis sevi jau parādījis sevi, kā televīzijas raidījumu vadītāju, veidojot Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas «Zelta mikrofons» dienasgrāmatas. Jau šajā pavasarī viņš ir gatavs jaunam izaicinājumam – būt par režisoru savai bakalaura darba īsfilmai. 

Neimanis savā īsfilmā vēlas runāt par liktenīgām dzīves izvēlēm un likumsakarībām, alkatību, naudas un varas postošo ietekmi.

«Stāstā esam apvienojuši vairākas aktuālas un sociālas tēmas ar kurām, manuprāt, ir saskāries neviens vien jaunietis. Atkarības, kaislības, cīņa starp labo un ļauno, un pats galvenais - dažādu notikumu likumsakarības. Domāju, ka katram no mums ir gadījies uzdot visu varenajam kosmosam jautājumu: «Par ko man tas viss?», bet, kad sākam to filmiņu tīt atpakaļ, ātri vien saprotam, ka sliktie darbi un negatīvā enerģija, ko bieži vien pat neapzināti kādam sūtam, nekur tālu neaiziet. Zeme ir apaļa, ko dosi, to saņemsi,» savās pārdomās ar portālu «Apollo» dalās jaunais režisors Neimanis.

Topošais režisors kopā ar augstskolas RISEBA kolēģiem, aicina projektā pieteikties jaunus un atraktīvus cilvēkus, kuri nebaidās no izaicinājumiem un ir gatavi pārbaudīt savas aktiera dotības kameru priekšā.

šeit

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu