Kamēr Lielbritānijā izskata lietu, Latvijā «Gāzi grīdā» jaunā sezona (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Aizraujošais, uzjautrinošais un absolūti unikālais raidījums «Gāzi grīdā» ir piesaistījis plašu auditoriju visā pasaulē, tostarp arī Latvijā. Jau drīzumā ikvienam Latvijas skatītājam būs iespēja sekot līdzi Gāzi grīdā jaunajai, 20.sezonai, kurā vadītāji Klārksons, Hemonds un Mejs sarīkos visneprātīgākās sacensības un testēs ievērības cienīgas automašīnas.

TV6 raidījums «Gāzi grīdā» (Top gear) ir viens no pasaulē populārākajiem televīzijas raidījumiem par un ap automašīnām. Ar savu humora izjūtu un nepārspējamo izdomu raidījuma veidotāji piesaistījuši sev ārkārtīgi plašu auditoriju, sākot no bērniem līdz pat omītēm, nemaz nerunājot par vīriešiem, kuri šeit par autiņiem var uzzināt pilnīgi nedzirdētas lietas.

Sacensības un supermašīnas

Daudzi «Gāzi grīdā» fani jau ir informēti, ka Dž.Klārksons tika atstādināts no raidījuma vadīšanas pēc strīda ar britu raidsabiedrības BBC producentu Oisinu Timonu (Oisin Tymon). Kamēr Lielbritānijā norisinās lietas izmeklēšana, tikmēr TV6 viss ir kārtībā un Dž.Klārksons būs redzams 20.sezonas «Gāzi grīdā» raidījumos jau no 7.aprīļa!

Arī jaunajā sezonā trīs vadītāji – Dž.Klārksons, Džeimss Mejs un Ričards Hamonds – nebaidīsies kritizēt pat kulta automašīnas un testa braucienos atklās detaļas, par kurām neuzzināt autosalonos vai reklāmas bukletos. Mejs un Klārksons šajā sezonā dosies uz Jaunzēlandes slavenajām sacensībām «Ninety Mile Beach», kā arī vadītāju trijotne jaunākajās un lielākajās konvertējamajās supermašīnās trauksies pa Spānijas ceļiem, bet Klārksons visbeidzot izbaudīs braucienu ar Ferrari F12 un baudīs skaistās, lietainās Skotijas dabas skatus. Savukārt Hammonds par visām varītēm vēlēsies atrast pasaules labāko taksometru, iesaistot šajā procesā populārākās pasaules automašīnas, kuras izmanto taksisti.

Viesosies slavenības

Kā ierasts, arī šajā «Gāzi grīdā» sezonā viesosies un automašīnas par saprātīgu cenu testēs daudz un dažādi pasaulslaveni vīrieši. Viens no pirmajiem automašīnu testētājiem būs filmu režisors Rons Hovards (Ron Howard), kurš ir saņēmis divas ASV kinoakadēmijas Oskars godalgas par filmu «A beautiful mind». Tāpat vienā no nākamajiem raidījumiem ātruma testēs britu seriāla Šerloks (Sherlock) un Tumsā: Zvaigžņu ceļš (Star trek into darkness) aktieris Benedikts Kamberbačs, kā arī Holivudas zvaigzne – filmu «X-cilvēki» galvenās lomas atveidotājs Hjū Džekmens (Hugh Jackman) un Aerosmith solists Stīvs Tailers (Steven Tyler).

«Gāzi grīdā» 20.sezona no 7.aprīļa otrdienās plkst.20:30 TV6!

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu