Maģisks vakars Braiena Adamsa sabiedrībā (24)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto

25.martā jau ceturto reizi uz «Arēna Rīga» skatuves kāpa pasaulslavenais kanādiešu dziedātājs un komponists Braiens Adams (Bryan Adams).

Braiens Adams šogad svin sava vairāku miljonu tirāžā pārdotā albuma «Reckless» 30.gadskārtu. Koncerta laikā mūziķis izpildīja ne vien karjeras izcilākās dziesmas, bet arī jaunus, vēl nedzirdētus gabalus, kuri izpelnījās ne mazākas klausītāju ovācijas.

Adams un pavadošā grupa koncerta apmeklētājus priecāja ar tādām neaizmirstamām balādēm kā «Please Forgive Me», «All For Love», «Heaven» un citām. Pateicoties mūziķa leģendārajiem hitiem, vairāk nekā divas stundas ilgais koncerts kļuva par «atgriešanos laikā». Izpildot dziesmas, Braiens nemitīgi komunicēja ar publiku, tādā veidā padarot to par daļu no sava 30 gadu ilgā ceļojuma.

Lai arī šis koncerts netika izpārdots kā, piemēram, Keitijas Perijas vai Eda Šīrana uzstāšanās Rīgā, Adams tikpat pārliecinoši vienuviet pulcēja savus kvēlākos fanus, kuri dedzīgi dziedāja līdzi mūziķa dziesmām. Koncerta apmeklētāji izbaudīja viņa labākos hitus un, iespējams, ka kāds no tiem sagrāva pat sīvākā vīra emocijas, jo pazīstamākajām balādēm dziedāja līdzi teju visa «Arēna Rīga».

Respektablais ASV izdevums «Billboard» ierindojis Adamsu 100 visu laiku izcilāko mūziķu sarakstā un ne velti, jo arī pēc 25.marta koncerta Rīgā publika cēlās kājās.

Karjeras laikā viņš nominēts un apbalvots ar neiedomājamu skaitu prestižāko industrijas balvu: Juno, Kanādas analogs Grammy balvai (56 nominācijas un 20 balvas), Grammy (15 nominācijas un 2 balvas), Oskars (3 nominācijas), Golden Globe (5 nominācijas) utt.

Koncertu Braiens noslēdza ar romantisko «All For Love» un paziņoja: «Kad tik daudzi cilvēki kopā dzied... Tas ir brīdis, kad notiek maģiskas lietas.»

 

#BryanAdams

A video posted by Inga (@ingainais) on

Komentāri (24)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu