Vairākas opozīcijas partijas kandidātu sarakstus plāno iesniegt augusta sākumā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija/TVNET

Vairākas opozīcijas partijas kandidātu sarakstus 13.Saeimas vēlēšanām plāno iesniegt ap augusta sākumu.

Šajā laikā deputātu pretendentu sarakstu Centrālajā vēlēšanu komisijā plāno iesniegt Latvijas Reģionu apvienība, aģentūrai LETA pastāstīja politiskā spēka Saeimas frakcijas priekšsēdētāja Nellija Kleinberga.

Partijas "No sirds Latvijai" priekšsēdētāja Inguna Sudraba pavēstīja, ka politiskais spēks kandidātu sarakstu varētu apstiprināt jūlija beigās vai augusta sākumā. Pati Sudraba, visticamāk, kandidēs no Rīgas vēlēšanu apgabala ar pirmo numuru.

Kā ziņots, arī politisko partiju apvienība "SKG" par deputātu kandidātiem vēlēšanām plāno pieņemt lēmumu ap augusta sākumu, aģentūrai LETA pavēstīja vienas no apvienību veidojošajām partijām, Latvijas Sociāldemokrātiskās strādnieku partijas (LSDSP), priekšsēdētājs Jānis Dinevičs. "SKG" veido LSDSP, Kristīgi demokrātiskā savienība un "Gods kalpot mūsu Latvijai".

Savukārt partija "KPV LV" jūlija beigās paziņos deputātu amata kandidātus, pastāstīja politiskā spēka līdzpriekšsēdētājs, Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš.

13.Saeimas vēlēšanas notiks oktobra sākumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu