"Prāta vētra" turnejas atklāšanas koncerts Jelgavā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Ar koncertu Lielupes pļavā, pretī Jelgavas pilij, 21. jūlija vakarā tika atklāta  "Prāta vētras" koncertu turneja "Skārda bungu tūre".

Nākamie turnejas koncerti izskanēs 28. jūlijā Valmieras pilsētas centra Dīvaliņa pļavās, 3. augustā Ventspils Reņķa dārzā un 11. augustā Daugavpilī, bet turnejas noslēgums notiks 17. augustā Mežaparka Lielajā estrādē, kuru, pēc grupas pārstāvjus aprēķiniem, varētu apmeklēt aptuveni 50 000 cilvēku.

Grupas jaunākais albums "Par to zēnu, kas sit skārda bungas" tirdzniecībā nonāca 25. aprīlī. Ieraksta dziesmu vārdu un mūzikas autori ir grupas dalībnieki, Ingars Viļums un albuma producenti - zviedri Povels Olsons un Davids Larsons. Albums ierakstīšana notika Rīgā, Ikšķilē un Stokholmā, un tas pieejams latviešu, krievu un angļu valodā.Lai rādītu piemēru "zaļai domāšanai", koncertu aparatūru darbinošie ģeneratori patērēs ekoloģiski nekaitīgu degvielu, kā arī koncertu norises vietās būs izvietotas atkritumu šķirošanai paredzētas tvertnes, uzsvēra grupas dalībnieki.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu