Brigmani pārvēlē Zemnieku savienības priekšsēdētāja amatā (74)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Latvijas zemnieku savienības (LZS) kongresā par partijas priekšsēdētāju sestdien atkārtoti ievēlēts Augusts Brigmanis, kongresā uzzināja aģentūra BNS.

Brigmanis, pateicoties par atbalstu, norādīja, ka tas uzliek «šausmīgi lielu atbildību». Partijas priekšsēdētāja vietnieki būs Jānis Dūklavs un Armands Krauze.

Savukārt LZS valdē ievēlēti Ilze Kļava, Vineta Ķine, Uldis Augulis, Andris Rāviņš, Iveta Grigule, Reinis Uzulnieks, Daiga Jurēvica, Didzis Zemmers, Ināra Ostrovska, Sandra Viškure.

LZS kongresā sestdien vadošie Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) biedri pauda gatavību uzņemties valdības vadīšanu. Uz to savā runā norādīja Brigmanis un Dūklavs.

Jau ziņots, ka kongresā, kas sestdien notika Jelgavā, Latvijas Lauksaimniecības Universitātē, piedalījās 310 delegātu. LZS ir 1292 biedri un 69 nodaļas Latvijā.

LZS kopā ar Latvijas Zaļo partiju veido politisko apvienību ZZS, kurai ir noslēgts sadarbības līgums arī ar Liepājas partiju, «Latvijai un Ventspilij» un biedrību «Līvāni».

Komentāri (74)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu