Šodien sākas biļešu iepriekšpārdošana uz festivālu «Weekend Festival Baltic» (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrāna attēls

Sākas biļešu iepriekšpārdošana uz mūzikas festivālu «Weekend Festival Baltic» 

Pēc festivāla galvenā organizētāja Hardija Looga teiktā, biļešu iepriekšpārdošanai reģistrējušos klientu skaits bija patīkams pārsteigums, kas parāda, ka Baltijas valstu reģionā pēc šādiem festivāliem ir liels pieprasījums.

www.piletilevi.ee

 

Put your hands up in the air #weekendbaltic #festival #rave #edm #people

A photo posted by @weekendbaltic on

Mūzikas festivāls «Weekend Festival Baltic», kas notiks Pērnavas pludmalē no 6. līdz 8. augustam, pulcēs pasaulē ļoti populārus māksliniekus. Festivāla organizētāji jau ir izziņojuši plašu viesmākslinieku sarakstu, tostarp David Guetta, Hardwell, Tiësto, Rudimental, Showtek, Sub Focus, Chase & Status, Brennan Heart, Netsky, Syn Cole, Aron Chupa, (Ex) Da Bass, Grind Live, Kolzar, Beat Service Darude, Super8 & Tab, HeavyWeight, The Second Level, Orkidea, Proteus, Tarmo Tammel un Kristjan Hirmo. Par citu mākslinieku dalību tiks paziņots vēlāk pavasarī.

Mūzikas festivāls «Weekend Festival Baltic» tiek organizēts skaistā vietā Pērnavas pilsētas (Igaunija) pludmalē. Tā būs neaizmirstama festivāla pieredze. Festivālā uzstāsies šobrīd populāri visaugstākā kalibra mākslinieki. Festivāls notiks uz vairākām skatuvēm, tajā būs telšu pilsētiņa, tiks organizēti dažādi pasākumi festivāla apmeklētājiem. Tiks nodrošināta festivāla autobusu satiksme no Tallinas un Rīgas uz Pērnavu un atpakaļ. Sīkāka informācija drīzumā būs pieejama festivāla mājaslapā.

Saites:

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu