Deivids Bekhems publiski apkaunojis savu dēlu (30)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Visi vecāki mēdz pastāstīt citiem kādu apkaunojušu stāstu par savu bērnu, tomēr bijušais futbolists Deivids Bekhems stāstu par savu dēlu Bruklinu pastāstījis daudz publiskāk.

Pēc tam, kad sarunu šovā «The Late Late Show» Deivids sāka stāstīt par sava 16 gadus vecā dēla randiņu dzīvi, Bruklins palika sēžam ar nosarkušu seju, vēsta «mirror.co.uk».

Sarunu šova vadītājs Džeimss vaicāja Deividam, vai viņa dēls jau dodas uz randiņiem, Bekhems uz jautājumu atbildēja apstiprinoša un ķiķinot pabrīdināja, ka dēls viņu ienīdīs par to, ko tūliņ stāstīs.

«Es neiebilstu, ka viņš satiekas ar meitenēm, jo kad viņš piedzīvoja savu pirmo randiņu 14 gadu vecumā Viktorija bija Londonā un bija Valentīna diena, un viņš teica, ka vēlas aizvest meiteni uz randiņu, savukārt es atbildēju: «Jā, labi»,» stāstīja Bekhems.

Kad Deivids pastāstījis to Viktorijai, viņa bijusi ļoti pārsteigta, tāpēc ļāva Bruklinam iet uz randiņu tikai tad, ja Deivids arī nāks.

«Mēs aizvedām viņu uz mazu suši ēstuvi, viņi abi sēdēja pie bāra, bet es piecus galdiņus tālāk,» Deivids pastāstīja.

Bekhems arī pajokoja, ka laikā, kad viņa četrus gadus vecā meita sāks iet uz randiņiem, viņš sēdēs viņai daudz tuvāk nekā piecus galdiņus tālāk.

Komentāri (30)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu