TV pārraide iekuļas nepatikšanās Robina Viljamsa pašnāvības attēlojuma dēļ

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Britu telekanāls «Channel 5» aizstāvējis dokumentālo pārraidi par amerikāņu aktiera Robina Viljamsa nāvi, vēsta britu laikraksts «The Guardian».

Televīzijas kanāls ticis nopelts par gaidāmo «Autopsy» raidījumu, kurā stāstīts par Viljamsa pašnāvību pagājušā gada augustā. Saskaņā ar mediju ziņām filmā esot ļoti «atklāti» attēlota viņa nāve.

Filmā Viljamsu spēlē līdzinieks Alēns Robins. Sērijā «Autopsy» iepriekš izlaistas filmas par dziedātāja Maikla Džeksona un austrāliešu rokgrupas INXS līdera Maikla Hačensa aiziešanu viņsaulē.

«Lai arī nāve attēlota pēc iespējas mazāk, tās iekļaušana ir ļoti svarīga, lai atspoguļojums būtu patiess,» sacīja raidījuma pārstāve. «Filma godina Robina karjeru un talantu. Viņa nāves traģiskās detaļas ir daļa no stāsta.»

Kā jau ziņots, Viljamss pagājušā gada augustā nomira savā mājā Tiburonā. Tiesu mediķi secināja, ka viņš izdarījis pašnāvību pakaroties. «Viņa agrākā medicīniskā vēsture ietver depresiju, Pārkinsona slimību un pēdējā laikā pieaugošu paranoju,» bija norādīts ziņojumā.

Pārraide «Autopsy: The Last Hours Of Robin Williams» tiks demonstrēta 22.aprīlī britu televīzijas kanālā «Channel 5».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu