Aktrise un režisora Hermaņa sieva skaidro, kādēļ kļuvusi par blondīni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/ kruzekristine

Aktrise un režisora Alvja Hermaņa sieva Kristīne Krūze-Hermane intervijā žurnālam “Privātā Dzīve” atklāja, ka šī vasara viņas dzīvē ir intensīvs pārmaiņu posms. Aiziešana no teātra, lieli nākotnes plāni un pat jauna matu krāsa - tas viss dažu mēnešu laikā.

"Šis man ir tāds šurumburuma periods. Ļoti intensīvs pārmaiņu laiks, ko uzlūkoju pozitīvi un jūtos patiesi iedvesmota visam jaunajam. Esmu aizgājusi no štata Jaunajā Rīgas teātrī un kļuvusi par brīvo, neatkarīgo mākslinieci. Man kā aktrisei šobrīd projektu nav, taču mani vēl aizvien vilina gan teātris, gan kino, un ir žēl, ka Latvijā kino ir tik maz. Toties ir padomā divi režijas projekti, viens no tiem saistīts ar Jauno Rīgas teātri. Turklāt rudenī sākšu studijas augstskolā. Pagaidām gan vēl negribu atklāt, kurā programmā,» pastāstīja Kristīne Krūze-Hermane. 

Pārmaiņu laiks šajā vasarā atspoguļojas arī aktrises ārienē. Viņa kļuvusi par gaišmati.

 

Come along with me my friend.... #mood #seaside #nature

A post shared by Kristine Kruze (@kruzekristine) on

«Filmējoties Homo Novus, man vajadzēja saglabāt konstantu tēlu. Biju tumšmate un nedrīkstēju to mainīt. Tāpēc kādā brīdī man sāka šķist, ka no šiem tumšajiem matiem jātiek vaļā un pie reizes tie arī jānogriež īsi. To, ka maijā nogriezu matus, nenožēloju. Taču tagad jau domāju, ka gribu atgriezties pie tumšās matu krāsas. Jūtu, ka pēc būtības tomēr esmu tumšmate. Tik gaiša matu krāsa bija interesanta pieredze, taču šķita - tas ir kaut kas neorganisks,» neslēpj viņa.

Beidzamo reizi blondi mati aktrisei bijuši laikā, kad viņa gaidīja trešo atvasi. «Tagad Annai ir jau četri gadi,» smaidot atceras Kristīne. «Varbūt neizvēlēšos tik tumšu toni, kāds bija filmā, taču uz pirmizrādi droši vien nākšu kā brunete,» sola viņa. 

Filmas Homo Novus pirmizrāde Latvijas kinoteātros gaidāma septembra beigās. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu