Miris Ferrari un Fiat Chrysler Automobiles vadītājs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Trešdien pēc komplikācijām, kas radās pleca operācijas laikā, negaidīti miris bijušais Fiat Chrysler Automobiles un Ferrari izpilddirektors Serdžo Markione.

Markione, kurš autobūves vēsturē cita starpā ieies ar bankrotējušā Chrysler izcelšanu no pelniem, Fiat grupas izglābšanu un pelnoša giganta (Fiat Chrysler Automobiles) izveidošanu, apvienojot abus uzņēmumus, mira trešdien pēc veselības problēmām, kas radās pleca operācijas gaitā.

Oficiālas informācijas nav, taču vairāki ārvalstu informācijas avoti vēl trešdienas rītā vēstīja, ka Markionem izveidojies artērijas nosprostojums, viņa smadzenes ir pamatīgi cietušas un viņš atrodas komā, būdams pieslēgts dzīvības uzturēšanas aparatūrai.

Kā vēsta Automotive News Europe, Markione autobūves industrijā bijis pazīstams kā īsts darbaholiķis, kurš bieži vien gulējis uz dīvāna privātajā lidmašīnā pārlidojumos starp Eiropu un ASV. Tāpat viņš bijis kaislīgs smēķētājs un espreso dzērājs līdz pat pagājušajam gadam, kad no abām kaislībām atteicās.

Automotive News Europe arīdzan piebilst, ka runas par Markiones pēcteci pie Fiat Chrysler Automobiles stūres koncerna iekšienē klīda jau vairākas nedēļas. Viņa vārds oficiāli tika nosaukts tikai pirmdien un tas ir līdzšinējais Jeep zīmola vadītājs Maiks Menlijs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu