Igaunijas prezidents paziņo par šķiršanos no sievas (136)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Igaunijas prezidents Tomass Hendriks Ilvess šķirsies no sievas Evelīnas, piektdien oficiālā paziņojumā pavēstīja Igaunijas Valsts prezidenta kanceleja.

Paziņojumā norādīts, ka prezidents un viņa sieva šo lēmumu pieņēmuši kopīgi, un oficiāli abu laulība tiks šķirta 30.aprīlī.

Ilvesu pāris apprecējās 2004.gadā, abiem ir kopīga meita, kura pasaulē nāca 2003.gadā.

Jāatgādina, ka pagājušā gada augustā Igaunijā izraisījies skandāls saistībā ar izdevuma «Kroonika» publicētām fotogrāfijām, kurās Igaunijas pirmā lēdija Evelīna bija redzama dejojam un skūpstāmies ar kādu nepazīstamu vīrieti naksnīgā kafejnīcā Tallinā.

Izdevums vēstīja, ka fotogrāfijas uzņemtas naktī uz 7.augustu «Solaris Centre» terases kafejnīcā. «Kroonika» raksta, ka tur notikušas svinības un prezidenta sieva visu nakti dejojusi ar kādu aptuveni 28-30 gadus vecu vīrieti un beigās skūpstījusies.

Prezidenta birojs toreiz ne noliedza fotogrāfiju autentiskumu, ne arī sniedza kādus komentārus.

Evelīna Ilvesa tolaik ievietoja paziņojumu savā «Facebook» lapā, pavēstot: «Man šobrīd ir viens no sarežģītākajiem dzīves brīžiem. Lūdzu, piedodiet, kam es esmu nodarījusi sāpes.»

Komentāri (136)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu