Robina Viljamsa pašnāvība: atklājas baisi fakti par pēdējām dzīves dienām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Slavenais Holivudas aktieris Robins Viljamss savas dzīves pēdējās stundas pavadīja paranoiska vājprāta lēkmju varā, vēsta «Daily Mail», atsaucoties uz Lielbritānijas televīzijas kanāla «Channel 5» veidoto raidījumu.

Raidījums vēsta, ka Viljamss pēdējās savas dzīves dienas uzvedies ļoti dīvaini - dienu pirms pašnāvības viņš savu dārgo pulksteņu kolekciju esot sabāzis zeķē un aiznesis draugam, lai tā «būtu drošībā».

Jau ziņots, ka 63 gadus vecajam aktierim tika konstatēta Parkinsona slimība, bet pēdējās 24 stundās aktieri bija pārņēmusi pārliecība, ka viņam ir vēl kāda saslimšana, tāpēc viņš izmisīgi internetā meklējis zāles.

Raidījumā uzsvērts, ka aktiera dīvaino uzvedību varētu izskaidrot līķa sekcijas rezultāti, kuros atklājās, ka Viljamss slimojis ar demenci.

Ārsts patologs Ričards Šeperds pastāstījis«Channel 5», ka «Viljamsa aktivitātes internetā norāda uz to, ka viņš sapratis, ka ar viņu kaut kas nav kārtībā... ».

Šeperds norādījis, ka Viljamsa dzīves laikā neatklātā slimība, bija Levi ķermenīšu demence. Tas izskaidro arī faktu, ka aktieris cietis no bezmiega, trauksmes, paranoiskām bailēm, apjukuma un spriestspēju pasliktināšanās lēkmēm.

Viljamss savu pēdējo dzīves nakti pavadījis kopā ar sievu Sjūzenu Šneideri ģimenes mājā Kalifornijā.

Tieši sieva televīzijas raidījumam pastāstījusi, ka aktieris sabāzis zeķē savus dārgos pulksteņus un devies pie drauga.

Psihologs Anjula Mutanda norāda, ka cilvēki, kas cieš no paranojas, no visa baidās, viņiem liekas, ka ir apdraudēti.

Viljamsa guļamistabā tika atrasta neatvērta spēcīgu zāļu pudelīte, ar kurām tiek ārstēta šizofrēnija un bipolārie traucējumi.

Ārsts tās viņam bija parakstījis nedēļu pirms pašnāvības, kas norāda uz to, ka aktierim neilgi pirms nāves bija parādījušies jauni slimības simptomi.

Asinsanalīzes uzrāda, ka pēdējo 24 stundu laikā pirms nāves aktieris nav lietojis ne alkoholu, ne narkotikas.

Dažus mēnešus pirms nāves Viljamss ārstējās no savām atkarībām rehabilitācijas centrā.

Toksikoloģijas analīžu rezultāti liecina, ka aktieris lietoja mirtazapīnu, ar kuru tiek ārstēti dažādi depresijas stāvokļi. Viņa organismā tika atklātas arī zāles, ar kurām tiek ārstēta Parkinsona slimība.

Jau ziņots, ka 63 gadus vecais Viljamss pagājušā gada 11.augustā tika atrasts pakāries savas mājas guļamistabā Kalifornijas štata Tiburonas pilsētā pie Sanfrancisko.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu