Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/27/11040454t1he01d.jpg)
Aromātiska uzkoda, ar ko iepriecināt sevi un pārsteigts viesus.
Nepieciešams:
2 avokado
1 laims
1 sarkanais vai šalotes sīpols
1 daiviņa ķiploka
čilī
buntīte kinzas
2 ēdamkarotes olīveļļas
1 tomāts
sāls
šķipsniņa cukura
Pagatavošana:
Avokado ar dakšiņu saspiež. Šalotes sīpolu sagriež smalki, arī tomātu, kinzu un čilī sasmalcina. Visas sastāvdaļas sasmalcina, pieliek eļļu, sāli, cukuru, laima sulu, caur spiedi izspiestu ķiploku.
Gvakamoli ēd ar kukurūzas čipsiem, tortiļām, grauzdētu maizi.