Deju šova dēļ aktrisei Evijai Skultei attiecību krīze (68)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 Publicitātes foto

Evijai Skultei jau vairākus gadus ir attiecības ar lietuviešu producentu Rimvīdu Martinaiti, tomēr, kā atzīst pati aktrise, piedalīšanās televīzijas šovā «Dejo ar zvaigzni» pamatīgi sašķobījusi abu attiecības.

Vēl pirms vairākām nedēļām Skultes mīļotais Rimvīds apgalvoja, ka Evija ir sieviete ar kuru viņam būtu jānomirst, tomēr šobrīd pārim izveidojušās nesaskaņas, vēsta izdevums «Kas Jauns».

Katru svētdienas vakaru uz šova «Dejo ar zvaigzni» filmēšanas laukumu ieradās arī viņas mīļotais Rimvīds, lai sveiktu aktrisi ar ziediem, tomēr tas nenotika šova fināla raidījumā.

Žurnālam «Kas Jauns» Evija atklāja, ka šovs pamatīgi sašķobījis viņas attiecības ar Rimvīdu. Tā laikā viņai vispār nav bijusi privātā dzīve, vien darbs un dejošana, turklāt ar mīļoto Evija satikusies tikai svētdienās, kad Rimvīds nācis viņu apsveikt pēc šova raidījumiem.

«Kad sapratu, ka uz šova finālu viņš nav atbraucis, biju pārsteigta, jo gaidīju... Tomēr negribēju zvanīt un prasīt, kur viņš ir un kāpēc neieradās,» pastāstīja Evija, piebilstot, ka nesaprot, kas ir noticis un gaidīs, kad mīļotais atkal uzradīsies.

Komentāri (68)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu