Par Hjūstones meitas aizbildņiem ieceļ tēvu un krustmāti (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Par dziedātājas Vitnijas Hjūstones meitas Bobijas Kristīnas aizbildņiem iecelts tēvs Bobijs Brauns un krustmāte Peta Hjūstone.

«Brauns un Hjūstone ir vienlīdz atbildīgi par visiem lēmumiem, kas skar Bobijas Kristīnas aprūpi un medicīniskās vajadzības,» piektdien paziņoja Brauna un Hjūstones advokāti.

Tikmēr advokāte Bedēlija Hārgrova ir atbildīga par Braunas «īpašumu, tostarp tēlu, tiesībām un juridiskajiem jautājumiem».

Kā jau ziņots, janvārī Brauna tika atrasta bezsamaņā guļam ar ūdeni piepildītā vannā. 22 gadus vecā Brauna, kura ir komā, šomēnes tika pārvietota no slimnīcas uz rehabilitācijas klīniku, taču viņas stāvoklis esot «palicis tāds pats», sacīja vecmāmiņa Sisija Hjūstone.

Braunu atrada viņas partneris Niks Gordons un kāds draugs, kurš tobrīd atradās mājā. Par notikušo ierosināta krimināllieta.

Vitnija Hjūstone nomira pirms trim gadiem, nejauši noslīkstot vannā Beverlihilsas «Hilton» viesnīcas numuriņā. Eksperti 48 gadus vecās dziedātājas nāvi saistīja arī ar kokaīna lietošanu un sirds slimību.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu