Fils Kolinss no jauna izdos savus soloalbumus (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu dziedātājs Fils Kolinss, kurš 80.gados bija starp pasaules pelnošākajiem mūziķiem, no jauna izdos visus savus soloalbums un, iespējams, laidīs klajā arī jaunas dziesmas.

Kolinss noslēdzis līgumu ar ierakstu kompāniju «Warner Music Group». Pirmoreiz Kolinsa mūziku visā pasaulē izplatīs tikai viena kompānija.

«Warner Music Group» sacīja, ka gada otrajā pusē izlaidīšot Kolinsa pirmo soloalbumu «Face Value», kas iznāca 1981.gadā pēc viņa aiziešanas no grupas «Genesis», kā arī 1993.gada ierakstu «Both Sides».

Tiks izdotas visu astoņu Kolinsa albumu pārstrādātās versijas, kā arī «citi unikāli nosaukumi no krājumiem», paziņoja ierakstu kompānija.

«Warner Music» vadītājs Tims Freizers-Hārdings sacīja, ka sagaidāmi «daži sensacionāli jauni ieraksti, kuri ieintriģēs vecos fanus un ļaus ar Kolinsa dziesmām iepazīties jaunai mūzikas mīļotāju paaudzei».

Līdz šim pārdoti vairāk nekā 100 miljoni Kolinsa saoloalbumu, kā arī apmēram 150 miljoni ierakstu ar grupu «Genesis».

64 gadus vecais Kolinss 2011.gadā paziņoja par aiziešanu no mūzikas pasaules, tomēr pēc tam devis mājienus par iespējamo atgriešanos. Decembrī Kolinsam balss saišu problēmu dēļ nācās atteikties no dalības labdarības koncertā. Tā bija plānota kā Kolinsa pirmā uzstāšanās četru gadu laikā.

Kolinsa pēdējais albums ar jaunām dziesmām bija 2002.gadā izlaistais «Tetsify». Pēc tam viņš vēl piedalījās vairākos citos projektos, tostarp sacerēja dziesmas Brodvejas mūziklam «Tarzan» («Tarzāns»).

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu