Baltijas jūrā pazudušie piloti joprojām nav atrasti; tuvāko stundu laikā Lietuva pieņems lēmumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Holger Wirth, CC BY-SA 2.0

Ceturtdienas rītā turpinās Baltijas jūrā avarējušās lidmašīnas «An-2» pilotu meklēšanas darbi, tuvāko stundu laikā tiks pieņemts lēmums - turpināt tos vai pārtraukt, vēsta Lietuvas mediji.

«Šobrīd tiek gaidīts papildus materiāls no kuģa «Kuršis M-54». Kad tas tiks saņemts, analizēsim to un pieņemsim turpmākos lēmumus. Domāju, ka tas notiks tuvāko stundu laikā, » ceturtdienas rītā pavēstīja Lietuvas aizsardzības ministrs Jozs Oleks.

Ministrs uzsvēris, ka meklēšanas operācijai ir noteikts laika limits, taču par tās pārtraukšanu lems eksperti.

Jau ziņots, ka Lietuvas karaflotes kuģis «Kuršis M-54» otrdienas pēcpusdienā Baltijas jūras dzelmē atradis sestdienas vakarā pazudušo Lietuvas civilo lidmašīnu «An-2», taču piloti pēc kuģa apskates kabīnē atrasti netika.

Tiesa, pagaidām vēl nav veikta lidmašīnas fiziska apskate no iekšpuses, iepriekš minētā informācija iegūta no robota. Pastāv iespēja, ka pilotu mirstīgās atliekas tomēr atrodas lidmašīnas kabīnē, bet nav no ārpuses saskatāmas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu