Virs Baltijas jūras avarējušajā lidmašīnā atrasto pilotu tuvinieki atpazinuši pēc apaviem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: O.Schmidt2012, CC BY-ND 2.0

Virs Baltijas jūras avarējušās lidmašīnas «An-2» vrakā atrasto pilotu viņa tuvinieki atpazinuši pēc apaviem, vēsta Lietuvas mediji.

Zemūdens robota uzņemto videomateriālu Klaipēdā kopīgi ar Lietuvas Jūras spēku pārstāvjiem noskatījušies pilotu tuvinieki.

Trešdienas pēcpusdienā preses konferencē tika oficiāli apstiprināta informācija, ka videomateriālā pilotu kabīnē starp sēdvietām redzams cilvēka siluets. Viena no pilotu radiniecēm atpazinusi savu tuvinieku pēc apaviem.

Vairāku stundu ilgajā videomateriālā lidmašīna filmēta no dažādām pusēm. Iekšpusē robots nav varējis iekļūt, jo, kā jau ziņots, lidmašīnas durvis pagaidām nezināmu apstākļu dēļ līdz galam nav iespējams atvērt.

Jau ziņots, ka virs Baltijas jūras avarējušās lidmašīnas «An-2» pilotu meklēšanas darbu laikā lidmašīnas vrakā atrastas viena bojāgājušā pilota mirstīgās atliekas.

Lidmašīna sestdien bija ceļā no Gēteborgas uz Klaipēdu. Tā jau atradusies Lietuvas gaisa telpā, kad ar to notikusi pēdējā sazināšanās. Pēc tam lidmašīna pazudusi.

Piloti, kas vadīja lidmašīnu, bija vieni no pieredzējušākajiem šīs klases lidmašīnu vadītājiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu