Žerārs Depardjē kinofestivālā izmisīgi cenšas noskūpstīt franču aktrisi (61)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Populārais franču aktieris Žerārs Depardjē kopā ar kolēģi, filmas «Valley of Love» aktrisi Izabellu Hapertu (Isabelle Huppert), 22.maijā ieradās uz prestižo Kannu kinofestivālu. Kā jau visas slavenības, arī viņi pirms došanās telpās pozēja uz sarkanā paklāja.

Pirms došanās kinofestivāla telpās Žerāds un Izabella kopīgi un saskaņoti pozēja fotogrāfiem, līdz brīdim, kad Depardjē centās noskūpstīt savu partneri. Kā redzams fotogrāfijās, aktrise par šādu rīcību bija ļoti pārsteigta un izskatās, ka nevēlējās atbildēt ar to pašu.

Izabella Haperta uz kinofestivālu ieradās baltā minikleitā un brūnās augstpapēžu kurpēs, savukārt Depardjē - tumšā uzvalkā.

Filmā «Valley of Love» Depardjē un Haperte tēlo populāru slavenību pāri, kuri vairs nav kopā, tomēr abiem ir 25 gadus vecs dēls. Personāži atkal satiekas pēc dēla nāves, lai saņemtu vēstuli, kurā ir aicinājums abiem kopā doties uz Kaliforniju, lai mirušo dēlu atkal satiktu.

Komentāri (61)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu