Mīļotais tomēr cīnīsies par Evijas Skultes sirdi (34)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 Publicitātes foto

Latviešu aktrises Evijas Skultes mīļotais Rimvīds Maritinaitis pēc mēneša, ko abi pavadījuši šķirti, sapratis, ka Evija ir viņa mūža mīlestība un sieviete, par kuru vienmēr ir sapņojis.

Pēc apmēram mēneša ilgas pauzes, ko abi pavadījuši šķirti, lietuviešu režisors Rimvīds Martinaitis sapratis, ka tomēr vēlas būt kopā ar Eviju Skulti un cīnīsies par viņu.

Izdevumam «Kas Jauns» Rimvīds paskaidrojis, ka attiecības nesašķobījās neuzticības dēļ.

«Evija patiešām ir mana sapņu sieviete,» teicis Rimvīds. «Neesmu cilvēks, kas lēkā no vienas mīlestības pie citas. Eviju joprojām neizsakāmi mīlu, un esmu gatavs viņai pierādīt to visos iespējamos veidos. Cīnīšos».

Rimvīds arī atklājis, ka nespēj sev piedot nevīrišķīgo rīcību, to, ka nerisinājies abu savstarpējās nesaskaņas, bet gan gļēvi pagriezies un aizgājis.

Pirms laika tika vēstīts, ka televīzijas šova dēļ Skultei sašķobījušās attiecības ar mīļoto. «Dejo ar zvaigzni» dalības laikā viņai nav bijis laika privātajai dzīvē - vien darbs un dejošana. Abi nebija satikušies kopš pēdējā šova «Dejo ar zvaigzni» raidījuma, kurš norisinājās apmēram pirms mēneša.

Komentāri (34)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu