Eštona Kačera sieva nonākusi neapskaužamā situācijā (1)

Sejas.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Lai arī slavenību dzīve šķiet «balta un pūkaina», tā nebūt nav. Fani var būt pārmērīgi apsēsti un dažreiz tas var novest par tālu. Arī amerikāņu aktiera Eštona Kačera sieva Mila saskārusies ar uzmācīgu fanu, kura dēļ šobrīd jūtas apdraudēta.

Milas Kunisas vajātājs ir izbēdzis no psihiatriskās klīnikas un aktrise baidās atstāt māju - gan viena, gan kopā ar bērnu. Sieviete pat auklei neļauj vest pastaigās meitu, vēsta ārvalstu mediji.

Šāda piesardzība no aktrises puses nav nejaušība, viņas vajātājs divas reizes ir ticis apcietināts par vienu un to pašu noziegumu, kā arī ir atzīts par bīstamu.

Kunisa ar vajātāju pirmo reizi saskārās 2012.gadā, kad vīrietis viņu sagaidījis ģimenes mājās. Nākamā reize bija 2013.gadā, kad viņš ieradies aktrises sporta klubā.

Policija dara visu, lai atrastu vīrieti. Kamēr tas nav noticis, aktrises mājā un tās teritorijā ir pastiprināta drošības sistēma.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu