Žirinovskis raidījumā «eksplodē» (288)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Krievijas Liberāldemokrātiskās partijas līderis Vladimirs Žirinovskis televīzijas raidījumā nācis klajā ar dažādiem krāšņiem paziņojumiem, tostarp piedraudot likvidēt NATO valstu galvaspilsētas un nošaut visus Ukrainas gubernatorus.

Plašu viedokļu gammu Žirinovskis paudis piedaloties televīzijas kanāla «Doždj» raidījumā «Prezident-2042», kas veltīts Krievijas nākotnes prezidenta meklējumiem.

Žirinovskis par pareizu atzinis Krievijas līdzšinējo agresīvo politiku attiecībā uz visu pārējo pasauli.

«Krievija visu dara pareizi. Padomju Savienība visu darīja pareizi, un arī cars visu darīja pareizi,» uzskata Žirinovskis.

«Neviens nezina, kas būs rīt,» paziņoja Žirinovskis, aicinot Krievijas Aizsardzības ministriju izsludināt plašu kaujas gatavību Krievijas bruņotajos spēkos un notēmēt raķetes uz Berlīni, Briseli, Londonu, Vašingtonu.

Žirinovskis uzsver, ka jāpieprasa NATO izformēšana, pretējā gadījumā piedraudot ar uzbrukumu.

Vajag pieprasīt «izformēt NATO. 24 stundās. Vai arī visas NATO galvaspilsētas tiks likvidētas,» uzsver Krievijas parlamenta deputāts, piebilstot, ka Krievijai visi konkurenti ir jānoliek pie vietas.

Žirinovskis uzskata, ka pēc šiem Krievijas draudiem NATO valstis nobīšoties un tad būs cita situācija gan Eiropā, gan Ukrainā.

Savā uzrunā Žirinovskis pievērsies arī Ukrainai.

Komentāri (288)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu