Ar «The Sound Poets» un «Dagamba» koncertiem atklāj «Origo Summer Stage» (13)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/Apollo

4.jūnijā ar «The Sound Poets» un «Dagamba» koncertiem tika atklāts vasaras kultūras aktivitāšu centrs «Origo Summer Stage», aģentūru. Fotogalerijā ieskats atklāšanas koncertā.

«The Sound Poets» atskaņoja jauno singlu «Skats no augšas», kas izdots 2015.gada aprīlī un tiks iekļauts grupas jaunajā albumā «Pulsē». Koncertā bija dzirdami arī jau zināmi grupas hiti.

Grupā «Dagamba» spēlē čellisti Valters Pūce un Antons Trocjuks, irāņu perkusionists Hamidreza Rahbaralams, kā arī lietuviešu pianists Dainis Tenis. Savā mūzikā grupa apvieno veco ar mūsdienīgo, kā arī savieno austrumu un rietumu mūzikas tradīcijas, radot jaunu skanējumu. Kā īpašu veltījumu «Origo Summer Stage» atklāšanai grupa izpildīs kompozīcijas no sava jaunā albuma «Recycling», kas plašākai publikai tiks prezentēts rudenī.

«Origo Summer Stage» izziņošanas pasākuma viesiem būs iespēja pirmajiem Latvijā noklausīties grupas «Dagamba» jaunā skaņdarba «Paranoid Amadeus» pirmatskaņojumu no grupas jaunā albuma «Recycling», kas plašākai publikai tiks prezentēts tikai rudenī.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu