Igo un Mārtiņš Brauns veidos kopīgu koncertprogrammu «Ūdens» (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Mūziķis Igo kopā ar komponistu Mārtiņu Braunu sācis darbu pie koncertprogrammas un albuma «Ūdens», informēja mūziķu pārstāve Gita Straustiņa.

Pirms pieciem gadiem Igo sāka četru pirmelemetu ciklu «Uguns, zeme, ūdens un gaiss», kas tapa kopā ar izciliem komponistiem un izpildītājmāksliniekiem. Sadarbībā ar komponistu Jāni Strazdu realizēta koncertprogramma «Uguns», kopā ar komponistu Valtu Pūci ir izveidota programma, kas veltīta zemes tēmai, un patlaban sākts darbs pie koncertprogrammas un albuma «Ūdens».

Igo koncertprogrammu «Ūdens» veido kopā ar komponistu Braunu - dziesmas «Saule, Pērkons, Daugava» autoru, grupas «Sīpoli» vadītāju, vairāku skaņu lieldarbu radītāju - viņš komponējis mūziku filmām, teātra izrādēm, mūzikliem, kā arī rokmūziku. Brauns vairākkārt atzīts par gada labāko teātra komponistu Latvijā un septiņas reizes saņēmis Lielā Kristapa balvu kā Latvijā labākais kinomūzikas komponists.

Soundcloud.com

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu