Foto: jaunā BMW 7.sērija (20)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BMW

Trešdien pievakarē BMW prezentēja jauno 7.sēriju jeb modeli, kura kodētais apzīmējums ir G11/G12. Auto ārējais dizains ir mainījies, taču G11 sajaukt ar cita zīmola auto būs neiespējami. Turklāt redzams, ka eksterjers ir kļuvis jauneklīgāks un mazliet pat atgādina 3.sēriju palielinātā formātā. 

Lai vai kā, 7.sērija ir mainījusies ne tikai izskata, bet arī satura ziņā. Ir ļoti daudz jaunievedumu, kas attiecināmi uz braukšanas komfortu un drošību, un pat šķiet, ka šis modelis jau tiecas iekāpt Rolls-Royce teritorijā (attēlu galerija to uzskatāmi parāda); tāpat ir daudz jaunumu, kas veicinājuši 7.sērijas efektivitāti un tā ir ne tikai svara samazināšana, bet arī jauni piedziņas agregāti. Cita starpā BMW 7.sērija turpmāk būs iegādājama arī ar četru cilindru benzīna motoru, tiesa gan, tas nebūs nekāds vārgulis, jo apvienojumā ar elektromotoru attīsta 326 zirgspēkus, tai pašā laikā vidēji patērējot vien 2,1 litru benzīna uz 100 kilometriem.

Vairāk informācijas sekos, bet pagaidām jūsu uzmanībai - pirmie oficiālie foto un video, kā tapa 7.sērijas dizains.

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu