Bauskas novadā durvis ver vēl viens veikals ELVI (11)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Šodien, 12.jūnijā plkst. 14.00 Bauskas novada Vecsaulē durvis vērs jauns veikals ELVI, un tā īpašnieks ir jaunais SIA «ELVI Latvija» franšīzes partneris SIA «MNKD». «Bauskas novadā tas būs jau trešais zīmola ELVI veikals. Pārējie divi atrodas Vecumniekos un Ceraukstē, kā arī vēl viens Bauskā, Īslīces ielā 7,» informē SIA «ELVI Latvija» komercdirektore Laila Vārtukapteine.

«Veikals ELVI Vecsaulē, kura tirdzniecības zāles platība ir 110 m2, būvēts un iekārtots pēc franšīzes partnera redzējuma un ELVI standartiem tā, lai pircējiem būtu ērta produktu izvēle, izvairītos no drūzmēšanās un iepirkšanās sagādātu tikai patīkamas emocijas,» skaidro L.Vārtukapteine. Jaunais veikals strādās katru dienu no plkst. 8.00 līdz 22.00.

«Esam patiesi gandarīti, ka Zemgalē, Bauskas novadā durvis ver vēl viens veikals ELVI, piedāvājot iedzīvotājiem un tā viesiem plašu Latvijā audzētas un ražotas produkcijas klāstu,» atzīst L.Vārtukapteine. «Jaunu veikalu ELVI atvēršana un Latvijas mazumtirgotāju uzticība zīmolam ELVI liecina par nozares attīstības iespējām ne tikai galvaspilsētā, bet arī reģionos.»

Veikala ELVI atklāšanā Vecsaulē pircējiem ir sarūpēti īpaši svētku pārsteigumi: baloni, konfektes bērniem un nelielas dāvanas.

ELVI ir franšīze, kas vieno jau 52 Latvijas mazumtirgotāju – franšīzes ņēmēju -, kam pieder vairāk nekā 150 veikalu ELVI visā Latvijā. Šogad pašmāju zīmols «ELVI» atzīmē 15 gadu jubileju – pirmais veikals ELVI tika atvērts 2000.gadā Siguldā.

SIA «ELVI Latvija» ir zīmola ELVI turētāja un franšīzes devēja, kas nodrošina veikalu sekmīgu darbību, garantē mārketinga atbalstu, vienotu iepirkumu, IT nodrošinājumu, tirdzniecības atbalstu veikala iekārtošanas laikā un ikdienas darbā. ELVI tīkla apgrozījuma pieaugums 2015.gada pirmajā ceturksnī, salīdzinot ar šo pašu periodu pērn, pieauga par 12%.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu