Holivudas karstākais pāris atcēlis saderināšanos un izšķīrušies (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Izšķīries viens no Holivudas karstākajiem pāriem - dienviddāfrikāņu aktrise Šarlīze Terona un amerikāņu aktieris Šons Penns, vēsta ārvalstu izdevums «Us Weekly».

Kāds pārim tuvs avots atklājis, ka Šarlīze Terona un Šons Penns izšķīrušies īsi pēc prestižā Kannu kinofestivāla kopīgās apmeklēšanas. Attiecību pārtraukšana bijusi Teronas iniciatīva.

39 gadus vecā Terona un 54 gadus vecais Penns uzsāka attiecības 2014.gada sākumā, četrus gadus pēc Penna šķiršanās no politiskā seriāla «House of Cards» («Kāršu nams») aktrises Robinas Raitas. Abi slepus saderinājās aizvadītā gada decembrī.

Vēl pirms diviem mēnešiem populārā aktrise kādā intervijā atklāja, ka Šons ir viņas mūža mīlestība.

«Viņš ir ne tikai mans partneris, bet arī mana mūža mīlestība. Pirmoreiz dzīvē sajutu, ka mans darbs patiešām iejaucas manā dzīvē, un tas bija grūti,» sacīja Terona.

Penns 1985.gadā apprecējās ar amerikāņu popdīvu Madonnu, taču laulība izjuka pēc četriem gadiem.

90.gadu sākumā Penns uzsāka attiecības ar Raitu, kura dzemdēja viņam divus bērnus. Pāris salaulājās 1996.gadā. Laulība tika šķirta 2010.gadā.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu