Žirinovskis iesaka kolēģiem brīvdienās izvairīties no intīmiem sakariem un gaļas (99)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Vasaras brīvdienu priekšvakarā, kurās Krievijas Valsts domes deputāti dosies 4.jūlijā, LDPR līderis Vladimirs Žirinovskis saviem kolēģiem devis dažus savdabīgus padomus, raksta medijs «Lenta.ru».

Skandalozais politiķis pilnā nopietnībā parlamentāriešiem ieteicis atturēties no smēķēšanas un alkohola lietošanas, kā arī izvairīties no intīmiem sakariem. Turklāt viņš uzskata, ka arīdzan gaļas lietošana uzturā rada kaitējumu veselībai.

«Nekādu alkoholu, nekādu tabaku un atturēties no intīmiem sakariem. Tas arī nomērdē organismu. Tā kā ir vasara, tad uzturā jālieto augļi un dārzeņi, bet ne gaļa. Tas veicina gremošanu, atbrīvo no aizcietējumiem un dod organismam iespēju atpūsties,» pamācījis Žirinovskis.

Runājot par to, kur labāk pavadīt atvaļinājumu, LDPR līderis ieteicis visiem palikt Krievijā, jo labi atpūsties var arī Krimā vai Krievijas vidusdaļā. «Galvenais ir palikt tajā klimatiskajā zonā, kur esat piedzimuši un dzīvojat. Lūk, Pakistānā cilvēki mirst no krasām temperatūras izmaiņām. Tur jau tā ir plus četrdesmit, taču šobrīd temperatūra pacēlusies līdz plus piecdesmit, un cilvēki sākuši mirt,» paziņoja Žirinovskis, piemetinot, ka pats pēc vēlēšanām dosies uz Krimu.

Tāpat politiķis pastāstīja, ka pats dod priekšroku aktīvai atpūtai - pludmales volejbolam, peldēm un izbraucieniem pa jūru ar kuteri vai jahtu.

Krievijas Valsts domes deputātu brīvdienas ilgs līdz 27. augustam. Pēc tam, 13.septembrī, notiks vienas dienas balsošana, kurā galvenokārt tiks izvēlēti federācijas amatpersonas un likumdošanas orgānu deputāti valsts reģionos.

Komentāri (99)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu