Gvineta Paltrova jūtas “mazliet nobijusies” precēties otro reizi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

45 gadus vecā aktrise Gvineta Paltrova, kura šogad precēsies ar režisoru Bredu Falčuku, jaunākajā intervijā aktrisei Sārai Džesikai Pārkerei atklāja savas domas par mīlestību un laulībām, norādot, ka ir “mazliet nobijusies” stāties laulībā otro reizi.

“Es atkal gatavojos precēties. Lai gan esmu mazliet nobijusies, es tomēr esmu arī optimistiska,” pastāstīja Paltrova.

“Sekss un lielpilsēta” aktrise Sāra Džesika Pārkere izteica atbalstu kolēģei, norādot, ka Paltrovai patiešām vajadzētu būt optimistiskai, jo šoreiz viņa to dara pilnīgi citu mērķu dēļ, nekā tad, kad gatavojās precēt savu pirmo vīru, mūziķi Kristu Mārtinu vairāk nekā pirms 10 gadiem.

 

Sunday brunch #modernfamily

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

“Tu esi pieaugusi sieviete un tu precies citu iemeslu dēļ. Perspektīva un dzīves pieredze nozīmē visu. Es domāju, ka būt par pašpietiekamu sievieti un izvēlēties laulību ir daudzsološi, vai ne?” jautāja Džesika Pārkere.

Piekrītot, Paltrova komentēja, cik grūti ir izvēlēties pareizo partneri, precoties agrā vecumā. “Tā ir tik traģiska azartspēle, jo, kas zina, vai jūs augsiet paralēli, vai jūsu ceļi atšķirsies un kas vispār notiks.”

Paltrova un Falčuks pirmo reizi iepazinās 2010. gadā, taču oficiāli sāka tikties 2014. gadā, saderināšanos apstiprinot šā gada janvārī. Iepriekš aktrise 11 gadus bija precējusies ar grupas “Coldplay” solistu Krisu Mārtinu, ar kuru viņai ir divi kopīgi bērni.

Happy Valentine’s Day to all especially @bradfalchuk ❤️

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu