Aktiera Robina Viljama pašnāvība: traģēdija varēja nenotikt

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Aktierim Robinam Viljamam noteikta nepareiza diagnoze.

Tieši paziņojums par konstatēto Pārkinsona slimību, iespējams, ietekmējis 63 gadus vecā aktiera psiholoģisko stāvokli, kā rezultātā viņš izdarīja pašnāvību, ziņo ārvalstu mediji.

Aktierim konstatētā Pārkinsona slimība izrādījusies ārstu kļūda. Par to trešdien paziņojis žurnāls «In Touch», atsaucoties uz patologanatomu slēdzienu. Bojāgājušā aktiera mirstīgo atlieku sekcijas rezultāti kļuvuši zināmi tikai tagad.

Pāris mēnešus pēc tam, kad Viljamsam tika paziņots par smago saslimšanu, viņš izdarīja pašnāvību. Aktieris, kurš populārs kļuva, pateicoties savam komiķa talantam, pakārās 2014. gada 11. augustā savā mājā Kalifornijā.

Sekcijas rezultāti neliecinot par to, ka aktieris ciestu no Pārkinsona slimības, ziņo izdevums «Radar Onlain». «Runa ir par citu saslimšanu – «vecuma demenci», atzīmē izdevums. Viena no šīs slimības sekām ir prāta spēju pavājināšanās.

Dažas dienas pēc aktiera nāves, Robina Viljama sieva Sūzana Šnaidere paziņoja, ka aktieris ļoti pārdzīvojis par viņam atklāto Pārkinsona slimību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu