Iveta Vējone atklāj savas sajūtas par vīra jauno amatu (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

3.jūnijā Saeima ievēlēja jaunu Latvijas Valsts prezidentu, bet šodien, 8.jūlijā Raimonds Vējonis ir devis svinīgo zvērestu un oficiāli stājies jaunajā amatā. Par Valsts pirmo lēdiju kļuvusi viņa sieva Iveta Vējone, kura intervijām izdevumam «Ieva» atklājusi savas sajūtas par notiekošo.

Vēl pirms Raimonds Vējonis tika ievēlēts par jauno Latvijas Valsts prezidentu, Iveta Vējone izdevumam «Kas Jauns» atklāja, ka godprātīgi pildītu prezidenta kundzes pienākumus, taču cer, ka šādas izmaiņas neietekmēšot viņas privāto dzīvi.

Jaunā prezidenta kundze intervijā atklāja, ka viņai ļoti patikusi Seisumas kundzes (eksprezidenta Andra Bērziņa sievas) attieksme pret vīra amatu - būt klāt vajadzīgajos notikumos, bet īpaši neizcelt pašai sevi. Iveta domā, ka darīs līdzīgi.

3.jūnijā, kad Saeima ievēlēja Vējoni par jauno Valsts prezidentu, Iveta pavadījusi mājās, darot mājas darbus. 

«Kad pateica, ka Raimonds ar piecdesmit piecām balsīm ievēlēts, nesapratām, ko mums tagad darīt - bēdāties vai priecāties. Lai noņemtu stresu, iedzērām ar brālīti konjaku,» atklājusi Vējones kundze, piebilstot, ka viņai liels prieks un lepnums par savu vīru.

Protams, kā jau visām sievietēm, veselīga ziņkārība jautā - kas notiks ar Ivetas Vējones imidžu un ģērbšanās stilu, kas tiks pielāgots pirmās lēdijas protokolam. Žurnāla intervijā viņa atzīst: «Tērpus pērku pēc izjūtas un gaumes. nekad neesmu vilkusi ko ekstravagantu, tikai to, kas man piestāv. Esmu vienkārša, nekad neesmu gribējusi būt priekšplānā un tikt ievērota.»

Iveta stāsta, ka viņai ar jaunajiem prezidenta kundzes pienākumiem vēl būšot jāaprod. Līdz šim, esot kopā ar Raimondu, redzot žurnālistus un fotogrāfus, viņa centusies paiet malā, tomēr smejoties atklāja, ka nu laikam būs jāiemācās arī papozēt.

«Apzinos, ka šis pienākums man būs liels pārbaudījums,» teic Iveta Vējone.

Pilna intervija ar Valsts prezidenta kundzi - žurnālā «Ieva».

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu