Populāra dziedātāja mājās ielauzušies bruņoti laupītāji (11)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu dziedātāja Krisa Brauna Losandželosas mājā trešdien ielauzušies bruņoti laupītāji, kas ieslēguši viņa tanti skapī un izlaupījuši viņa īpašumu.

Tikai pirms diviem mēnešiem R&B un repa zvaigznes Krisa Brauna mājā paviesojās kāda pielūdzēja, taču tagad viņš kļuvis par bruņotu laupītāju upuri.

Laupīšanas laikā mājās bijusi tikai Brauna tante, bet pats dziedātājs atgriezies tikai ap plkst.4 no rīta.

Losandželosas ziņu kanāls «KTLA 5» trešdien ziņoja, ka dziedātāja mājās Losandželosas piepilsētā Sanfernandoveli ap diviem naktī ielauzušies trīs bruņoti vīrieši, izvairoties no 16 novērošanas kamerām. Viņi nolaupījuši mobilo telefonu, portatīvo datoru un naudu no 800 kvadrātmetru lielās rezidences, ziņo policija.

Pēc ielaušanās mājā laupītāji ar ieroci piedraudējuši Brauna tantei un ieslēguši viņu skapī. Kad viņai izdevies izkļūt no skapja, viņa ziņoja par notikušo policijai. Vienīgais, ko viņa varēja pastāstīt, tie bijuši trīs melnādaini vīrieši, kuriem, iespējams, bijušas maskas.

Sieviete domā, ka šie cilvēki pazinuši gan Krisu, gan māju un zinājuši, ka viņš nebūs mājās, ziņo tīmekļa ziņu vietne «TMZ».

Māju Brauns nopircis tikai maijā, taču tajā pašā mēnesī tajā ielauzās 21 gadu vecā Amira Kodsija Ajeba. Braunu viņa pārsteigusi nesagatavotu vannasistabā, un viņš bija aptinies tikai ar dvieli. Sieviete apsūdzēta par zādzību, vandalismu un izsekošanu, tomēr viņa tiesā noliedza savu vainu.

Ne Brauns, ne viņa pārstāvji nav komentējuši incidentu.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu