Krisam Braunam aizliegts izbraukt no Filipīnām (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Pēc amerikāņu dziedātāja Krisa Brauna koncerta Filipīnās pret R&B izpildītāju ierosināta tiesvedība, kā rezultātā Braunam aizliegts izbraukt no valsts.

26 gadus vecais mūziķis otrdien uzstājās Manilā, bet divas turpmākās dienas aizvadījis vienā no pilsētas viesnīcām.

Braunam aizliegts izbraukt no valsts tāpēc, ka filipīniešu kristiešu organizācija «Kristus baznīca» vērsusies pret viņu tiesā. Organizācija apsūdzēja Braunu krāpšanā, jo viņš pagājušogad neieradās uz tās rīkoto Ziemassvētku labdarības koncertu, kaut arī bija solījis uzstāties.

Brauns varēšot pamest valsti, kad pierādīs, ka viņam izvirzītā apsūdzība nav pamatota, norādījis imigrācijas dienests.

«Vai kāds man var pateikt, kas, pie velna, notiek? Es nezinu. Lasu vienu ziņu virsrakstu pēc otra,» sociālajā tīklā «Instagram» raksta dziedātājs.

Brauns publicējis vairākus video no viesnīcas istabas. Redzams, ka viņš pavada laiku, dejojot un spēlējot datorspēles.

Tā nav pirmā reize, kad ārzemju izpildītāji saniknojuši filipīniešu reliģiskās kustības. Martā diviem britu popgrupas «One Direction» dalībniekiem, kuri internetā nopludinātā video smēķēja marihuānu, bija jāmaksā drošības nauda, lai grupa saņemtu atļauju uzstāties Manilā.

2012.gadā dziedātāja «Lady Gaga» tika nopelta par zaimošanu koncertos, tādēļ viņas uzstāšanos īpaši stingri uzraudzīja filipīniešu cenzori.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu