Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Iespējams, atrastas pazudušās Malaizijas lidmašīnas atlūzas (27)

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Izmeklētāji pārbaudei nosūtījuši atlūzas, lai noskaidrotu, vai tās nepieder pērn martā virs Indijas okeāna pazudušajai Malaizijas aviokompānijas lidmašīnai «Boeing 777», vēsta ārvalstu mediji. 

«Lai arī vraks ir atrasts, jāturpina meklēšana pirms mēs varam tālāk apstiprināt vai tas pieder MH370,» žurnālistiem sacījis Malaizijas Satiksmes ministrs.

Divus metrus garā atlūza trešdien izskalota netālu no Francijai piederošās salas «Saint-Andre», kas atrodas Indijas okeānā.

Jau vēstīts, ka 2014. gada martā pazudusi lidsabiedrības «Malaysia Airlines» lidmašīna, kas atradās ceļā no Kualalumpuras uz Pekinu.

No Kualalumpuras starptautiskās lidostas lidmašīna pacēlās plkst.0.41 (piektdien plkst.18.41 pēc Latvijas laika) un sakarus ar gaisa satiksmes kontroli zaudēja pēc divām stundām, atrodoties Vjetnamas gaisa telpā.

Lidmašīnā «Boeing 777-200» atradās 227 pasažieri un 18 apkalpes locekļi. 158 no pasažieriem ir Ķīnas pilsoņi, 38 – malaizieši, un 12 indonēzieši. Lidmašīnā atradās arī septiņi austrālieši, trīs franči, četri amerikāņu, kā arī vairāki citu valstu pilsoņi.

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu