Agneses Zeltiņas meita un citas modeles Sokolova ekstrēmākajā projektā (88)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aleksandrs Sokolovs

Šis ir fotogrāfa Aleksandra Sokolova, iespējams, ekstremālākais foto projekts. Apskatīt visas 12 bildes un nobalsot par labāko var [s:51315].

«Man patīk daba, sievietes un risks. Kā apvienot šīs trīs lietas? Var neaizsargājoties mīlēties kāpās, bet var arī uztaisīt fotosesiju augstu kokos. Otrais variants man patīk labāk,» portālam «Apollo» stāsta Aleksandrs Sokolovs.

Šoreiz Aleksandra ekstrēmajā foto projektā piedalījušās trīs modeles - Dace Jonele, Annija Samusa un aktrises Agneses Zeltiņas meita Marija Romija.

Sokolovs pastāstīja, ka šo foto projektu izveidot bijis tehniski sarežģīti. «Nācās nopirkt divus alpīnistu aprīkojuma komplektus, kuri bija negaidīti dārgi, bet mākslai jau nav žēl,» stāsta Aleksandrs. «Kad fotografējām pirmo reizi, ar mums kopā strādāja profesionāls alpīnists, kurš apmācīja, un parādīja, kā izmantot ekipējumu.»

Fotogrāfs paldies saka arī Rīgas Domei, kura izsniedza oficiālu atļauju kāpt kokos Lucavsalā: «Lai arī vietēji policisti jau zināja, ka Sokolovs nāks fotografēt, viņi bija vīlušies uzzinot, ka meitenes nebūs kailas».

Fotosesija notika apmēram piecu līdz 15 metru augstumā. Arī modeles neizrādīja bailes no augstuma, tieši pretēji - vēlējās kāpt arvien augstāk.

Komentāri (88)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu