Foto: Pilnā sparā rit Baltijā grandiozākā ballīte «Weekend Festival Baltic» (22)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/weekendbaltic

Kamēr Latvijā aizrit vienas no karstākajām dienām šovasar, arī Pērnavā nav par ko sūdzēties. No 6. līdz 8.augustam tur norisinās elektroniskās mūzikas festivāls «Weekend Festival Baltic». Ieskaties fotogalerijā!

Visas trīs dienas elektroniskās mūzikas cienītāji varēs baudīt iemīļoto mūziķu hitus. Festivāla laikā gaidāmi arī dažādi pārsteigumi.

«Weekend Festival Baltic» norisināsies skaistā Pērnavas pludmalē un piedāvās unikālu mākslinieku line-up ar augstākā kalibra izpildītājiem, kuri šobrīd ir iekarojuši deju mūzikas pasaules skatuves. Festivāls piedāvā vairākas skatuves, kempingu/telšu pilsētiņas, kā arī visdažādākās festivāla aktivitātes priekš saviem apmeklētājiem.

Festivālā trīs dienu laikā uzstājas tādi pasaulē slaveni mākslinieki kā Martin Garrix, David Guetta, Tiesto, Hardwell, Dj Armin Van Buuren un citi.

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu