Ukrainā liegs izrādīt Depardjē filmas (174)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Ukrainas Kultūras ministrija ir publiskojusi sarakstu, kurā ir arī franču aktieris Žerārs Depardjē, ar Krievijas kultūras darbiniekiem, kuri apdraud Ukrainas nacionālo drošību, aizliedzot šo mākslinieku darbu raidīšanu televīzijā, radio un kino.

Saraksts ir sagatavots pēc Ukrainas Nacionālās aizsardzības un drošības padomes, Ukrainas Drošības dienesta un Ukrainas Nacionālās televīzijas un radio padomes lūguma, sestdien vēstīja aģentūra UNIAN.

Sarakstā kopā ir 14 cilvēki.

Sarakstā ir Depardjē, kurš ir saņēmis Krievijas pilsonību, un, kuram Ukraina ir liegusi iebraukšanu uz pieciem gadiem, kā arī Latvijas «melnajā sarakstā» iekļautie Krievijas mākslinieki Oļegs Gazmanovs, Josifs Kobzons un Ivans Ohlobistins, Ivans Porečenkovs un Valērija.

Sarakstā ir arī sabiedriskie darbinieki un izklaides jomas pārstāvji Sergejs Bezrukovs, Mihails Bojarskis, Mihails Hazins, Jegors Holmogorovs, Vladimirs Kučerenko, Grigorijs Ļepss, Josifs Prigožins, Nikolajs Rastorgujevs,

Sarakstā esošo dziedātāju dziesmas aizliegs atskaņot radio, bet atļaujas izrādīt attiecīgo aktieru filmas tiks anulētas, aģentūrai AFP paziņoja Kultūras ministrijas preses sekretāre Darina Gluščenko.

Komentāri (174)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu