«Weekend Festival Baltic» Pērnavā norisinājies veiksmīgi (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/weekendbaltic

Pagajušajā nedēļā no 6. līdz 8. augustam igauņu pilsētā Pērnavā veiksmīgi norisinājās pirmais elektroniskās deju mūzikas festivāls Baltijā  «Weekend Festival Baltic».

Kā informē organizatori, visu dienu garumā tika reģistrēti 90 000 cilvēki, kuri iegādājās dažādus festivāla pakalpojumus – biļetes uz festivālu, biļetes uz afterparty, biļetes uz kempingu pilsētiņu u.c.

Uz festivālu bija ieradušies arī apmeklētāji no Krievijas, Vācijas, Somijas, Šveices, Latvijas, Lietuvas un citām valstīm. Visi bija stāvā sajūsmā par redzēto un dzirdēto festivālā visu dienu garumā. Ļoti svarīgi atzīmēto arī to, ka festivāls norisinājās bez starpgadījumiem un ļoti pozitīvā gaisotnē.

«Weekend Festival Baltic» piedalījās pasaules līmeņa zvaigznes , tādi kā Martin Garrix, David Guetta, Armin van Buuren, Tiesto un daudzi citi. Gandrīz katrs no viņiem savos sociālajos profilos uzrakstīja, ka «Weekend Festival» bija labākais 2015.gadā.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu