Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/27/11053916t1h2820.jpg)
Garda uzkoda dārza ballītei. Izvēlies saldos sīpolus!
Nepieciešams:
- 100 g miltu
- 50 g kartupeļu cietes
- 2 ēdamkarotes kartupeļu biezputras sausā maisījuma
- naža gals sodas
- čilī piparu pulveris
- pipari
- sāls
- rīvmaize
- eļļa cepšanai
- sīpoli
Pagatavošana:
Miltus, cieti, kartupeļu biezputras sauso maisījumu, sāli, piparus, paprikas piparus un sodu sajauc kopā, pielej ūdeni, lai veidotos masa saldā krējuma konsistencē.
Sīpolus nomizo, sagriež 5 mm biezās šķēlēs un sadala ripiņās.
Pannā ielej eļļu apmēram 3 cm biezumā, uzkarsē. Sīpolu riņķīšus iemērc mīklā, tad apviļā rīvmaizē, vāra eļļā gaiši brūnus. Gatavus liek uz papīra dvieļa, lai nosusinātu lieko eļļu.
Pasniedz ar krējuma mērci vai kečupu.