Šodienas redaktors:
Eva Gaigalniece
Iesūti ziņu!

Uzkoda dārza ballītē - kraukšķīgie sīpolu gredzeni (29)

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto
Foto: roboppy CC Licence

Garda uzkoda dārza ballītei. Izvēlies saldos sīpolus!

Nepieciešams:

  • 100 g miltu
  • 50 g kartupeļu cietes
  • 2 ēdamkarotes kartupeļu biezputras sausā maisījuma
  • naža gals sodas
  • čilī piparu pulveris
  • pipari
  • sāls
  • rīvmaize
  • eļļa cepšanai
  • sīpoli

Pagatavošana:

Miltus, cieti, kartupeļu biezputras sauso maisījumu, sāli, piparus, paprikas piparus un sodu sajauc kopā, pielej ūdeni, lai veidotos masa saldā krējuma konsistencē.

Sīpolus nomizo, sagriež 5 mm biezās šķēlēs un sadala ripiņās.

Pannā ielej eļļu apmēram 3 cm biezumā, uzkarsē. Sīpolu riņķīšus iemērc mīklā, tad apviļā rīvmaizē, vāra eļļā gaiši brūnus. Gatavus liek uz papīra dvieļa, lai nosusinātu lieko eļļu.

Pasniedz ar krējuma mērci vai kečupu.

Komentāri (29)
Nepalaid garām
Uz augšu