Igaunijas prezidentam attiecības ar latviešu ierēdni? (162)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Igaunijas prezidentam Tomasam Hendrikam Ilvesam (61) esot draudzīgas attiecības ar latvieti - Aizsardzības ministrijas Nacionālās kiberdrošības politikas koordinācijas nodaļas vadītāju Ievu Kupci, raksta «Privātā Dzīve», atsaucoties uz igauņu tabloīdu «Kroonika».

Jau rakstījām, ka Igaunijas prezidents šovasar manīts slepeni pusdienojot Rīgā. Ilvess ar kādu pavadoni bija manīts pusdienojot Andrejsalas restorānā «Koya». Aculiecinieki pamanījuši, ka Ilvess ar pavadoni sarunājušies angļu valodā, taču pavadone ar viesmīļiem - latviešu valodā.

Izrādās, šī kundze esot Ieva Kupce. Ieva savu diplomātisko karjeru Ārlietu ministrijā sākusi 1997.gadā, 2005.gadā viņa aktīvi iesaistījusies NATO samita organizēšanā. Ar Ilvesu viņa esot pazīstama kopš darba Eiroparlamentā - igauņu politiķis tur tika ievēlēts 2003.gadā.

Ieva Kupce nav precējusies, viņai ir dēls Ralfs Jānis.

Kā zināms, pagājušajā vasarā Igaunijā izraisījās skandāls saistībā ar izdevuma «Kroonika» publicētām fotogrāfijām, kurās Igaunijas pirmā lēdija Evelīna bija redzama dejojam un skūpstāmies ar kādu nepazīstamu vīrieti naksnīgā kafejnīcā Tallinā. Tad presē parādījās pirmās ziņas par krīzi pāra attiecībās.

Ilvesu pāra 11 gadus ilgā laulība oficiāli tika šķirta šī gada 30.aprīlī.

Komentāri (162)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu