Durvis ver Biznesa augstskolas «Turība» labiekārtotā studentu viesnīca (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Biznesa augstskola «Turība» nepārtraukti attīstās, sekojot līdzi mūsdienu tendencēm, tāpēc šogad, domājot par studentu ērtībām, ir paplašināta un labiekārtota studentu viesnīca, kas tagad būs, ne tikai atsevišķajā korpusā, bet arī A-korpusa 4. un 5. stāvā. A korpusā ir ērtas, pilnīgi jaunas, moderni iekārtotas istabiņas ar interesantu un ergonomisku dizainu, kurās būs divstāvu gultas, skapji, rakstāmgalds u.c. ikdienā vajadzīgas lietas.

Kopumā «Turības» studentu viesnīcā būs 735 vietas. Viesnīcā ir labiekārtotas kopējās dušas telpas, tualetes un virtuves. Par augstskolas studentu viesnīcas ērtību un telpu mūsdienīgumu liecina arī fakts, ka uz apmešanos viesnīcā bieži vien piesakās arī citu augstskolu studenti, taču priekšroka tiek dota «Turības» studentiem,» stāsta Biznesa augstskolas «Turība» studentu viesnīcas vadītāja Iluta Ernstsone.

Lielākā daļa istabiņu ir četrvietīgas, to iekārtojums ir pārdomāts gan no dizaina, gan studentu komforta viedokļa. «Turībā» tiek domāts par studentu drošību, tāpēc studentu viesnīcā vakaros un naktīs ir apsardze, un visu diennakti darbojas video novērošana. Visā studentu viesnīcas ēkā ir Wi-Fi pārklājums, attiecīgi studenti var mācīties gan istabiņās, gan kādā no atpūtas telpām vai lasītavā.

Turības studentu viesnīca atrodas augstskolas teritorijā, tāpēc studentiem ir pavisam ērti apmeklēt lekcijas un nodarbības citos augstskolas korpusos. Studentu viesnīcā ir mājīgas telpas, klusā lasītava, kurā var netraucēti mācīties vai lasīt, TV istaba, spēļu telpa, datortelpa ar brīvi pieejamiem datoriem, kā arī pašapkalpošanās veļas mazgātava, frizētava, zobārstniecības kabinets, kā arī citas studentiem noderīgas lietas.

www.turiba.lv

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu