Kriss Brauns Austrālijā vēlas pievērst sabiedrības uzmanību vardarbībai pret sievietēm (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu dziedātājs Kriss Brauns sociālajos tīklos paziņojis, ka vēloties ierasties Austrālijā un pievērst sabiedrības uzmanību vardarbībai pret sievietēm.

Kā jau ziņots, šomēnes Braunam pagātnes sodāmības dēļ aizliegts iebraukt Austrālijā. Viņam dotas četras nedēļas laika, lai apstrīdētu lēmumu.

«Es būtu vairāk nekā pateicīgs par iespēju doties uz Austrāliju, lai pievērstu uzmanību vardarbībai pret sievietēm,» tvīto Brauns. «Manas dzīves kļūdas var kalpot par brīdinājumu citiem. Parādīt, ka kļūdas nenosaka, kāds cilvēks tu esi. Mēģināt novērst vardarbību ģimenē.»

2009.gadā Brauns piekāva dziedātāju Rianu, ar kuru viņam tolaik bija attiecības. Šogad beidzās Braunam piemērotais nosacītā soda termiņš.

Kopš uzbrukuma Brauns Austrālijā koncertējis divas reizes - 2011. un 2012.gadā.

Šogad Austrālija atteicās izsniegt vīzu bokserim Floidam Meivezeram, kurš janvārī bija plānojis ierasties uz pasākumiem Sidnejā un Melburnā. Meivezers vairākas reizes sodīts par uzbrukumiem sievietēm.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu