Kā narkotikas izmainījušas Toma Henka dēla dzīvi (34)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/chethanx/

Amerikāņu aktiera Toma Henka dēls Čets 1.oktobrī sociālajos tīklos publicēja vairākus videoklipus, kuros atklājies par savām atkarībām.

Sociālajos tīklos publicētajos videoklipos 25 gadus vecais Čets Henks atklāj, ka ilgu laiku pavadījis rehabilitācijā, jo ārstējies no narkotiku atkarības.

Apmēram pirms diviem mēnešiem bulvārpresē parādījās ziņas, ka policija meklē populārā aktiera dēlu, jo viņš izārdījis kādas Londonas viesnīcas apartamentus, radot zaudējumus gandrīz divu tūkstošu eiro apmērā.

Pēc notikušā Henks esot sapratis, ka šāda rīcība nav pieļaujama: «Es paskatījos uz sevi, savu dzīvi un stulbajām izdarībām no malas».

Henks nestrādāja un nemaz negrasījās to darīt. Tā vietā viņš regulāri izklaidējās ne tikai lietojot alkoholu, bet arī lietojot un pārdodot narkotikas.

«Vēl pirms pāris mēnešiem es pārdevu kokaīnu un lietoju to kamēr vairs nespēju to dabūt caur nāsīm. Es smēķēju arī marihuānu,» atklātā videoklipā stāsta Toma Henka dēls, bilstot, ka tagad ir izveseļojies un vairs negrasās to darīt.

«Ja es varu mainīties, arī jūs varat. Ir risinājums,» videoklipu skatītājus pamāca Henka dēls.

Komentāri (34)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu