Prese: «Limp Bizkit» dalībnieks grib iegūt Krievijas pasi un pārcelties uz Krimu (65)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu dziedātājs un rokgrupas «Limp Bizkit» līderis Freds Dērsts grib iegūt Krievijas pasi, lai dzīvotu un strādātu Krimā, kas ir viņa sievas dzimtene, ceturtdien ziņoja Krievijas laikraksts «Izvestija».

Dērsts vēstulē Krimas administrācijai rakstījis, ka viņš «būtu laimīgs», ja viņam būtu Krievijas pase un «simpātisks namiņš Krimā», atzīmēja laikraksts.

«Izvestija» atgādināja, ka Krievijas anektētās Krimas varas iestādes ir aicinājušas slavenus aktierus un mūziķus, kas vēlas iegūt Krievijas pilsonību, apmesties uz dzīvi Krimā, un apsolījušas palīdzību Beverlihilzai analoga slavenību rajona izveidošanā šajā pussalā

Grupas līdera sieva Ksenija Berjazina ir dzimusi Krimā. Viņa māca vīram krievu valodu un panākusi, ka viņam iepaticies borščs un citi krievu un ukraiņu virtuves ēdieni.

«Es nevaru pilnīgi atteikties no ASV pilsonības, jo mans dēls dzīvo Losandželosā un man būs nepieciešams pavadīt līdzīgu laiku Krimā un ASV,» rakstīja Dērsts.

Viņš arī solīja «piesaistīt Krievijai vairāk amerikāņu, kuriem iepatiktos strādāt šeit». «Es varu palīdzēt amerikāņiem saprast, cik skaista ir Krievija. Es radīšu filmas, seriālus, mūziku, jaunus zīmolus Krimā, bet man tādēļ būs nepieciešamas divas pases – tas ir svarīgi. Es domāju, ka problēmu ar to nebūs,» rakstīja Dērsts.

Dērsts cer «uzņemt veiksmīgas filmas un seriālus Krimā, šie televīzijas produkti kļūs pazīstami visā pasaulē un pacels Krieviju ļoti augstā līmenī šajā biznesā». Viņš arī plāno «palīdzēt Krimai organizēt lielu kinofestivālu un izveidot kinostudiju, lai tur tiktu uzņemtas filmas, kurām būs panākumi gan Krievijā, gan visā pasaulē». Viņš arī grasās «piedalīties pasākumos, kurus organizē Krimas Republikas vadība, un palīdzēt izdarīt tā, lai pasaulē labāk saprastu Krimu un Krieviju».

Krimas Republikas kūrortu un tūrisma ministrs Sergejs Streļbickis laikrakstam pastāstīja, ka Krimas administrācija pašlaik gaida Dērsta ierašanos, lai apspriestu kopīga darba detaļas.

Komentāri (65)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu