Rianna atklāti par dzīvi pēc tam, kad Kriss Brauns viņu piekāva (17)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix

Barbadosiešu dziedātāja Rianna žurnālam «Vanity Fair» sniegusi interviju par viņas dzīvi pēc mūziķa Krisa Brauna uzbrukuma 2009.gadā, kas tika plaši aprakstīts medijos.

Kā jau ziņots iepriekš, Brauns pirms «Grammy» ceremonijas piekāva savu toreizējo partneri. Medijos tika nopludināts policijas attēls, kurā bija redzami savainojumi uz dziedātājas sejas.

Rianna intervijā atzina, ka biežā pieminēšana medijos likusi viņai arvien no jauna izdzīvot «ļoti nopietno» atgadījumu. «Līdz tam nezināju, kā tas ir, kad upuri soda atkal un atkal no jauna. Tā ir pagātne. Es negribu teikt, lai aizmirstat par notikušo, jo tā ir ļoti nopietna un joprojām svarīga lieta, tā joprojām ir patiesība,» sacīja dziedātāja.

«Tamlīdzīgas lietas piedzīvo daudzas sievietes un jaunas meitenes,» uzsver Rianna. «Tāpat arī daudzi jauni puiši. Tas ir temats, no kura nevajadzētu izvairīties vai izlikties, ka tas nav nekas nopietns.»

«Taču ne es, ne arī citi vardarbības upuri nevēlas par to atcerēties, nevēlas to pat atzīt. Tāpēc runāšana un atgādināšana par to vēl divsimt reižu liek justies tā, it kā es par to tiktu sodīta. Man tas nepatīk,» atzina popzvaigzne.

Braunam par dziedātājas piekaušanu tika piemērots piecu gadu nosacīts sods. Taču 2012.gadā, kamēr Brauns to vēl izcieta, pāris atjaunoja attiecības.

«Par spīti sāpēm, man šķita, ka varbūt daži cilvēki ir stiprāki par citiem,» teica Rianna. «Varbūt es esmu no tiem cilvēkiem, kas var izturēt tādas lietas. Varbūt es esmu šī cilvēka sargeņģelis, kam jāsniedz atbalsts, kad otram nepietiek spēka, kad otrs nesaprot pasauli, kad otram nepieciešams pozitīvs iedrošinājums.»

«Es viņu ļoti sargāju. Man šķita, ka cilvēki viņu nesaprot. Pat pēc visa notikušā. Taču pēc laika sapratu, ka patiesībā es šajā situācijā biju ienaidniece. Ja vēli otram cilvēkam visu labāko, bet tajā pašā laikā atgādini par kļūdām, sliktiem dzīves mirkļiem vai soli ar kaut ko samierināties, otrs domās par tevi sliktu. Jo zina, ka neesi pelnījusi to, ko tev sniegs,» norāda dziedātāja.

«Ja tu ar to samierinies, tad savā ziņā piekrīti, ka esi to pelnījusi. Tad beidzot ir jāsaprot - bija muļķīgi domāt, ka esmu radīta kam tādam,» atzīst Rianna. «Dažreiz vienkārši vajag aiziet prom.»

Viņa žurnālam «Vanity Fair» sacīja, ka neturot ļaunu prātu uz Braunu. «Mēs neesam draugi, taču neesam arī ienaidnieki. Mums pašlaik īsti nav nekādu attiecību,» viņa atklāja.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu