Raidījuma «Jackass» dalībniekam piespriež 30 dienu cietumsodu (11)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Televīzijas raidījuma «Jackass» dalībniekam «Steve-O» trešdien piespriests 30 dienu cietumsods par uzrāpšanos ceļamkrānā, tādējādi protestējot pret ūdens dzīvnieku parka «SeaWorld» celtniecību Holivudā.

41 gadu vecais «Steve-O», īstajā vārdā Stīvens Glovers, uzrāpās apmēram 30 metru augstumā. Sasniedzis ceļamkrāna virsotni, Glovers piepūta lielu balonu vaļa formā ar uzrakstu «Seaworld Sucks» (»«SeaWorld» smird»).

«Steve-O» ne atzina, ne arī noliedza vainu apsūdzības punktos par nelikumīgu uguņošanas sarīkošanu un ielaušanos. Viņam piesprieda 30 dienu cietumsodu un trīs gadus ilgu nosacītu sodu.

Pārgalvīgu triku šova «Jackass» dalībniekam 9.decembrī būs jāierodas cietumā, lai uzsāktu soda izciešanu.

«Steve-O» sociālajā tīklā «Instagram» publicēja karikatūru, kurā viņš attēlots oranžā kombinezonā aiz restēm, bet blakus kamerā ieslodzīts zobenvalis.

«Esmu kļuvis par apreibinošās vielas nelietojošu, pamestus suņus glābjošu vegānu. Jāsaka, ka esmu gatavs doties cietumā. Ne tikai tāpēc, ka tas pievērsīs sabiedrības uzmanību zobenvaļu liktenim, bet arī parādīs, ka joprojām neesmu zaudējis asumu,» raksta «Steve-O».

Gloveru pagājušogad sodīja par protestu pret «SeaWorld». Viņš sacīja, ka protestēt viņu rosinājusi 2013.gada dokumentālā filma «Blackfish», kurā kritizēta «SeaWorld» apiešanās ar zobenvaļiem.

Raidījums «Jackass» tika demonstrēts telekanālā MTV no 2000. līdz 2002.gadam. Tā dalībnieki izpildīja dažādus pārdrošus un bīstamus trikus.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu